090126, trött PMS barn??

Ho Ho!
kom hem från skolan för ett tag sen...har varit trött och flummig hela dagen :P men när jag kom hem fick jag nog en släng av PMS så nu sitter jag på mitt rum sur och trycker alldeles öfr hårt på tangenterna efter att ha bråkat med mammsen lite...=/ Hoppas hon inte e för sur!

aja men nu måste jag dra , måste beställa boken Breaking Dawn ;)
Tack och hej! Leverpastej!!
// Allas Jultomte <3

090126

Ho Ho!

Ska snart åka till skolan. Börjar 09.20 idag men jag går ju i skolan i Bromma så de tar ett tag att komma dit...Vi förlorad e matchen igår och går inte videare i SM´:( men men. Pappa ska dra ut en tand, börjar bli gammal heeh. så jag måste gå ut med vovven. Adíos!

// Jultomten <3


#3

Här kommer nr 3 ännu svajjigare


1. Slasket
2. All is så att man halkar när man ska till skolan (typ samma som innan :P)

3. Att gå på 15 gudstjänster! =S

orkar inte sätta in bilder lr nått...sorry!

#3

Okej, här kommer lista nummer 3 lite svajjigt =)


1. TWILIGHT!! <333
2. NEW MOON <33 (forts. twilight)
3. ECLIPSE! <3 (forts. New Moon)

P.S. heeh sorry men ja e galen i twilight och de andra böckera D.S
bokenboken
bokenBoken
Sitter lite i fel ordning men de e 1. twilight 2.New moon 3. Eclipse 4. Breaking Dawn på engelska ;)

090125?

Ho Ho i stugan!


Tror det är den 25 Januari idag men vet inte säkert...idag skulle jag på gudstjänst, måste gå på 15 stycken (!!) Innan jag åker iväg en månad till en ö utomlands för att komfirmeras. Vilken säger jag inte :P Men så blev det inte idag. För det är SM i helgen i basket och jag måste komma på matcherna (YES!!) så jag slipper gå på gudstjänst idag :D
Heja på oss :) Ciaoo
// Allas Jultomte <3

P.S. Vet att ja' inte bloggar så mikt men det är ju nästan inga som läser bloggen + att jag verkligen inte har tid då jag ä beroende av Twilight serien och inte varit inne på datan på en vecka :P och Edward Cullen, Robert Pattingson är så himla übersnygg!! <3 D.S

Twilight <33


090112 - Joey

Ho Ho!

Idag har jag inte gjort så hima mycket...gått i skolan och haft träning. Nu sitter jag i vardagsrummet vid Lap Top.en äter flygande jacob och tittar på den as roliga programmet Joey. Synd att de typ bara gjorde två säsonger :-( men men. Nu slutade joey och snart börjar vänner! Yiey!! <33 Men innan de måste jag hjälpa mamma att plocka undan julen, vi tog ut julgranen igår också. Så bye bye, adíos, ciaoo see ya!
// Allas Jultomte <3

090111

Ho Ho!
Idag sög ju lite kanske,,
men halva dan har ju bara gått! Ska berätta lite, först skulle ja gå upp åtta men gikc upp halv nio eftersom jag skulle på gudstjänst. Dushade, drack kaffe (ett måste för att jag ska vakna!!) och sedan satte jag på MTV och datan för att plugga. Eftersom vår förra lärare  så seg så hann vi inte få npgot prov innnan jul så vi har de på tisdag istället, Kul start på nya skolåret! men klockan 10.40 åkte jag och mammsen till kyrkan för att gå på gudstjänst, ska komfirmera mig liksom. Sen var jag tvungen att plugga igen eftersom jag suger på NO. När jag inte orkade plugga, vilket var klockan halv två så rensade jag min hylla på massor av skit. Så nu sitter jag här och skriver och läser bloggar m.m.:Hoppas verkligen att kvällen blir bättre och att jag fattar resten av sidorna i boken som jag måste läsa :-)

Men nu kom grannen och vi ska typ fika eller nått,, Ciaoo!
// Allas Jultomte <3

#2

Är kommer "the naughty list" nr 2 ;)

1. Skolstarten!
2. Att vara sjuk på jullovet, suger hårt!!
3. Halva familjen åker till varma spanien men själv får man inte följa med...

# 2

Hinner verkligen inte skirva så mkt men här kommer lista NR 2 ;)

1. Att brandlarmet går 24/7 i skolan så man slipper lektionerna! <3 Tack vem du än är!!
2. Blåsklöverbacken på Nyårsafon <3 bästa stället att titta på fyverkerier :)
3. iPod nano Generatiion 4. Älskar den <3

090107

Ho Ho!

Kommer inte på några rubriker längre till mina inlägg så jag skriver datumet bara och ibland kanske något mer...idag var första skoldagen då. Så himla tråkigt. Lärarna tvingade oss att jobba som vanligt, trodde att man skulle göra nått roligt typ...men slutade tidigt iallafalla! :)
I morgon ska jag vandra i stan och fota saker. Bland annar Gröna Lund. Får se om jag hittar till de andra ställena. ar inte ens hört talas om vissa. Å jag har ju bott i Stockholm hela mitt liv *skäms* heeh. Men vi får se hur de går. Nu måste jag gå ut med vovven ;) Puss och Kram, skumbanan!
 // Allas jultomte <3

sjukling

Ho Ho!
Förlåt att jag inte har skrivit men jag har verkligen inte haft tid! Med den där grejen jag gjorde för typ fyra veckor sen och så e jag super sjuk! Har blivit smittad genom att sitta bredvid min kompis syrra som också är sjuk...så nu sitter jag hemma med superont i halsen på jullovet...
Har iallafalla pluggat lite idag men fattade inte nått,,sen har jag spelat Guitar Hero typ hela dagen och samtidigt tittat på ett vänner race dom körde hela dagen på kanal 5. Jag älskar från och med nu Kanal 5!!  Men jag kommer nog inte kunna skriva på länge sen heller, kommer ha fullt upp med att komma igen eftersom jag var borta jättelänge från skolan när jag hade gjort den där grejen, heeh.
Men nu ska jag gå och ta ett varmt skumbad, lucky me!
Adíos amigos// Eran Jultomte <3

RSS 2.0